congatec AG

Produktet dhe shërbimet e congatec AG (37)

Qarqe kompjuteri të ngulitur (conga-QAF)
Qarqe kompjuteri të ngulitur (conga-BAF)
Qarqe kompjuteri të ngulitur (conga-CAx)
Qarqe kompjuteri të ngulitur (conga-XAF)
Qarqe kompjuteri të ngulitur (conga-EAF)
Qarqe kompjuteri të ngulitur (conga-TCG)
Module të brendshme kompjuteri (conga-QA)
Module të brendshme kompjuteri (conga-QA6)
Module të brendshme kompjuteri (conga-QMX6)
Module të brendshme kompjuteri (conga-B915)
Module të brendshme kompjuteri (conga-B945)
Module të brendshme kompjuteri (conga-BA945)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Auwiesenstrasse 5
94469
Deggendorf
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
DIN EN ISO 14001
Themelimi
2004
Administrimi
Gerhard Edi
Punonjës
139
Social Media