Bronkhorst High-Tech BV

Produktet dhe shërbimet e Bronkhorst High-Tech BV (16)

Matës ultrazanor (ES-FLOW™ Series)
Avullues (CEM-System)
Valvul me majë (Series FLOW-ADJUST)
Kontrolle procesi (E-8000)
Rregullator presioni (EL-PRESS)
Pajisje matëse të presionit (IQ+FLOW®)
Pajisje për të matur rrjedhën (IN-FLOW)
Ventila rregullues
Rregullator i rrjedhës
Sisteme dozimi për lëngje (CORI-FLOW™)
Matëse presioni
Matëse presioni (Mass-Stream™)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Nijverheidsstraat 1a
7261 AK
Ruurlo
Netherlands
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
DIN EN ISO 14001
DIN ISO/IE
Themelimi
1981
Administrimi
H. Tappel
Punonjës
420