Barberán S.A.

Produktet dhe shërbimet e Barberán S.A. (15)

Makinat për plastifikim
Makinat për plastifikim
Makineri zmerilimi profilesh (MSK)
Makineri prerëse roleje
Makineri furçash (LP)
Makineri për printim dixhital
Kalandër (CAL-2)
Makina për mbështjelljen e profileve
Makina për mbështjelljen e profileve
Makina për mbështjelljen e profileve
Makina për mbështjelljen e profileve
Makineri pas-formuese

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Pol. Ind. "Camí Ral", C/Galileo 3/9
08860
Castelldefels Barcelona
Spain
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1929
Punonjës
2600