Movexx International B.V.

Produktet dhe shërbimet e Movexx International B.V. (12)

Traktor elektrik (Movexx T1000 basic)
Traktor elektrik (Movexx T1000)
Traktor elektrik (Movexx T1000 platform)
Traktor elektrik (Movexx T1000 RVS)
Traktor elektrik (Movexx T1000 cleanroom)
Traktor elektrik (Movexx T1000-D)
Traktor elektrik (Movexx T2500)
Traktor elektrik (Movexx T2500 cleanroom)
Traktor elektrik (Movexx T3500)
Traktor elektrik (Movexx T6000)
Traktor elektrik (Movexx P300)
Traktor elektrik (Movexx L2500)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Storkstraat 49-51
3905
KX Veenendaal
Netherlands
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën