MATESY - Magnetic Technologies and Systems GmbH

Produktet dhe shërbimet e MATESY - Magnetic Technologies and Systems GmbH (16)

Sisteme magnetike (MagTrack – go with the flow)
Sondat mjekësore (MAARS (Magnetic Active Agent Release System))
Pajisje diagnostikuese (3D-MAGMA)
Magnetometër (FM-A & FM-D)
Instrumente matëse magnetike (CMOS-MagView)
Sensorë magnetikë
Softuer simulimi (MicroMagus)
Impiant për testimin e tubave (Tube-Inspector)
Pajisje testimi me magnet (M-axis)
Testues rrotullimi (STT R100 NO)
Testues rrotullimi (STT R100 NK)
Testues rrotullimi (STT R100 NV)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Otto-Schott-Strasse 13
07745
Jena
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2008
Themelimi
2008
Administrimi
Dr.-Ing. Hendryk Richert