Magnetworld AG

Produktet dhe shërbimet e Magnetworld AG (23)

Magnet izolimi
Magnet ngarkese
Magnete të përhershëm
Sistem i lidhjes magnetike
Sistem i binarëve linearë/magnetikë
Shasia e poleve magnetike
magnetik
Bashkues magnetikë
Magnet-NdFeB me lidhje
Magnet-NdFeB gize
Magnet-AlNiCo aglomerat
Magnet-AlNiCo gize

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Buchaer Strasse 6
07745
Jena
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
DIN EN ISO 14001:2009
Administrimi
Dr. Minzhi Wu
Prof. Dr. Dr. Gawalek