Flowrox Oy

Produktet dhe shërbimet e Flowrox Oy (4)

Valvul shtypëse
Pompë spirale
Valvul mbyllëse me futur
Pompa me tuba (LPP-M)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Marssitie 1
53101
Lappeenranta
Finland
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2000