KRASO GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e KRASO GmbH & Co. KG (46)

Flanxhe plastike (Type KMB)
Pileta shkarkimi në dysheme
Pileta shkarkimi në dysheme (Type FS)
Pileta shkarkimi në dysheme (Type FS - RS)
Pileta shkarkimi në dysheme
Gurnicione per flanxha (Type SD)
Depërtues tubash (Type KG 2000)
Elemente izolues (Universal 100 DD)
Elemente izolues (Universal 150 DD)
Elemente izolues (Uni 100 DD/T)
Kullues per qilar
Kullues per cati (Type 1)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Baumannweg 1
46414
Rhede
Nordrhein-Westfalen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
2007
Administrimi
Jürgen Krasemann