bix-pack Verpackungsdienstleistungen GmbH

Produktet dhe shërbimet e bix-pack Verpackungsdienstleistungen GmbH (23)

Paketime
Paketime
Paketime
Paketime
Guaska
Guaska
Guaska
Guaska
Guaska
Mbushje dhe paketim

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Einsteinstraße 17-23
76275
Ettlingen
Baden-Württemberg
Germany
Lloji i biznesit
Ofruesit e shërbimeve
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1986
Administrimi
Holger Dinnig