Hebenstreit GmbH

Produktet dhe shërbimet e Hebenstreit GmbH (25)

Makineritë dhe impiantet për prodhimin e vaferit
Ftohës për fletët e vaferit (EPH)
Makineritë e lyerjes së vaferit (WZK)
Makineritë e lyerjes së vaferit (WZH)
Ftohës i bllokut të vaferit (KT)
Ftohës i bllokut të vaferit (KSP)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Hessenring 16
64546
Mörfelden
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1898
Administrimi
Ralf Neukirchner