SLF Spindel- und Lagerungstechnik Fraureuth GmbH

Produktet dhe shërbimet e SLF Spindel- und Lagerungstechnik Fraureuth GmbH (48)

Kushinetë aksiale dhe cilindrike
Kushineta sferike mbështetëse
Kushineta
Kushineta
Kushinetë cilindrike
Kushineta sferike
Kushinetë me përafrim
Depozitë spirale
Kushineta me sfera qeramike
Kushinetë këndore
Kushinetë me sferë të kalibruar
Kushineta katër pika kontakti

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Fabrikgelände 5
08427
Fraureuth
Sachsen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
ISO 50001:2011
Themelimi
1993
Administrimi
Dr. Frank Schlegel
Punonjës
393