Qese polietileni Gjej prodhues online

3 Qese polietileni
Eksportues
3 Qese polietileni
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Qese polietileni (3)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Qese polietileni, Fletë prej polipropileni, Letër plastike, Izolues, Fletë kloroplastike, Fletë termiko - formuese, Fletë ndarëse, Skeda
Prodhuesi   Germany   Azia Afrika Evropa
Produktet: Qese polietileni, Film tkurrjeje, Qese plastike, Thasë mbeturinash, Termuse, Mbulesa tkurrëse, Qese polietileni, ambalazh plastik për makineri
Prodhuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Qese polietileni, Film tkurrjeje, Qese plastike, Thasë mbeturinash, Qese polietileni, Mbështjellëse, Mbulesa tkurrëse, Qese polietileni
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim