Letër plastike Gjej prodhues online

3 Eksportues
2 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Letër plastike (3)

Furnizuesi   Germany   Evropa
Produktet: Letër plastike, Mbulesa laminat, Mbulesa mbrojtese, Shirita ngjitës të konfeksionuar, Shirit ngjitës special, Shirit ngjitës teknik
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Letër plastike, Qese, Qese plastike, Qese vakumi, Paketime vakumi, Materiale paketimi, Filma të përbërë, Qese ambalazhi, Paketime me fletë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Letër plastike, Fletë prej polipropileni, Izolues, Fletë kloroplastike, Fletë termiko - formuese, Fletë ndarëse, Skeda, Fletë me shkumë polietileni
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim