Tuba çeliku të profiluar Gjej prodhues online

3 Eksportues
2 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Tuba çeliku të profiluar (3)

Prodhuesi   Sweden   Në të gjithë botën
Produktet: Tuba çeliku të profiluar, Shufra çeliku, Seksione kanalizimi, Tuba cilindrik, Tuba metalike, Tuba çeliku
Furnizuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Tuba çeliku të profiluar, Çelikë të petëzuar, Shufra çeliku, Profile çeliku, Çeliqe & produkte çeliku, Konstruksione hekuri, Llamarinë e hollë
Prodhuesi   Poland   Në të gjithë botën
Produktet: Tuba çeliku të profiluar, Çelikë të petëzuar, Struktura urash, Konstruksione metali, Ushqim për linjat e jashtme, Fundet e kontenierëve
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim