Shufra peliku Gjej prodhues online

4 Eksportues
2 Prodhues
2 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Shufra peliku (4)

Prodhuesi   France   Evropa
Produktet: Shufra peliku, Prerje çeliku, Shufra çeliku, Tela të përdredhur, Mjetet prej celiku, Çelikë specialë, Çeliqe për konstruksione me cilësi të lartë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Shufra peliku, Tela inoksi, Copa te reduktuara, Elemente T, Ushqyes zinku, Shufra çeliku, Çeliqe të qëndrueshëm ndaj acidit
Furnizuesi   Austria   Azia Evropa
Produktet: Shufra peliku, Copa te reduktuara, Elemente T, Ushqyes zinku, Çeliqe të qëndrueshëm ndaj acidit, Çeliqe të qëndrueshëm ndaj nxehtësisë
Furnizuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Shufra peliku, Çelikë të petëzuar, Shufra çeliku, Tuba çeliku të profiluar, Profile çeliku, Çeliqe & produkte çeliku, Konstruksione hekuri
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim