Vegla dore Gjej prodhues online

105 Eksportues
100 Prodhues
5 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Vegla dore (105)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Vibratore, Impiante lime, Pasta pë lustrim dhe lëmim, Sfera për gërryerje, Materiale gërryese për pastrim sipërfaqesh, Lëmim, Trajtimi sipërfaqësor
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Ndërtimi i veglës së punës, Shufra shpimi, Pllaka prerëse me rrotullim, Freza për metale të forta, Turjelë, Freza plan, Freza filetimi
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Thika kasapi, Diametër i portës, Lamë e dhëmbëzuar, Injektor, Shponjës diametri, Vegla prerëse, Thika në formë rrethore, Thike makinerish
Prodhuesi   Spain   Në të gjithë botën
Produktet: CNC- Makineri, Ushqyes, Gërshërë me profil çeliku, Gërshërë këndore, Makineri goditëse, Makineri punuese dhe goditëse, Stanca per vrima
Prodhuesi   Japan   Në të gjithë botën
Produktet: Fitila për zbërthimin e ngjitjes me kallaj, Mjete për ngjitje, Tela për pikim, Solucione të lëngshme, Ngjitës
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Vegla pune për metale të forta, Shabllon termik, Pjesë qeramike me precision, Vegla prerëse, Vegla çeliku, Vegla shformuese, Thike makinerish
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Ndërtimi i veglës së punës, Vegla marangozi, Kthyes tubash, Makineri për kharkimin e llamarinës, Pajisje përkulëse, Boshte të filetuar
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Trapan toke, Drapër, Kositëse e motorizuar, Sharrë zinxhiri, Makina për fshirje, Çengel motori, Disqe abrazivë prerës, çengela në kopsht
Prodhuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Vegla stampimi, Mbajtëse çeliku, Mjete nyjëzimi, Vegla preçizimi, Unazë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Sharra me ajër të kompresuar, Pajisje elektrike për gërryerje, Makineri fijesh, Makineri lustrimi manuale, Smeriluese me lëkundje
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim