Vegla dore Gjej prodhues online

102 Eksportues
97 Prodhues
5 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Vegla dore (102)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Furça tenxheresh, Furça të rrumbullakëta, Furça për pastrim, Makineri furçash, Furça veglash, Furça të gjata, Furça me rrip të sheshtë
Furnizuesi   Taiwan   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje per furnizim me energji, Mbajtëse për ngjitësin letër, Pajisje që mat momentin e rrotullimit, Kaçavidë elektrike, Vegla elektrike
Prodhuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Sisteme pozicionimi, Ushqyes, Shirita rul, Sharra për prerje me kënd, Tabela të pjerrëta, Sharrë me kuti
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri qepëse, Makineri për prodhim dosjesh, Makineri që fiksojnë frenat, Makineri montimi, Makineri hapje kanalesh, Turiela prej letre
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Orë matëse, Lima të rrumbullakëta, Tester matës, Tavolina matëse, Kënd i precizuar, Projektorë profili, Matës, Tregues testimi, Matës vrime
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri bluarje e dhëmbëzuar, Vegla prerëse, Vegla me inçizim, Kreatorë smerilues CBN, Makineri për prerjen e ingranazheve, CBN-Disk lëmues
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri grihëse, Sfera për gërryerje, Furça të rrumbullakëta, Makineri furçash, Furça veglash, Furça të gjata, Furca pastruese, Makineri copëtuese
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Vibratore, Impiante lime, Pasta pë lustrim dhe lëmim, Sfera për gërryerje, Materiale gërryese për pastrim sipërfaqesh, Lëmim, Trajtimi sipërfaqësor
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Ndërtimi i veglës së punës, Shufra shpimi, Pllaka prerëse me rrotullim, Freza për metale të forta, Turjelë, Freza plan, Freza filetimi
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Thika kasapi, Diametër i portës, Lamë e dhëmbëzuar, Injektor, Shponjës diametri, Vegla prerëse, Thika në formë rrethore, Thike makinerish
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim