Aparat tensioni Gjej prodhues online

3 Aparat tensioni
Eksportues
3 Aparat tensioni
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Aparat tensioni (3)

Prodhuesi   United Kingdom   Në të gjithë botën
Produktet: Aparat tensioni, Pajisje mjekësore, Katetere zemre, Pajisje elektro-terapie, Stimulues kardiakë
Prodhuesi   Japan   Në të gjithë botën
Produktet: Aparat tensioni, Sisteme monitorimi për pacientë, Shirita kontrolli gjaku, Pajisje analizimi, Analizues gjaku, Analizues kolesteroli, Analizues urine
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Aparat tensioni, Instrumente matës mjekësorë, Ekografi me ngjyra, Sisteme monitorimi për pacientë, Kamera me rreze X, Artikuj njëpërdorimsh mjekësor
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim