Çelik i sheshtë Gjej prodhues online

3 Eksportues
2 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Çelik i sheshtë (3)

Prodhuesi   Sweden   Evropa
Produktet: Çelik i sheshtë, Shirita metalikë, Çeliqe & produkte çeliku, Çelikë me shirita sustash, Mjetet prej celiku, Susta çeliku
Furnizuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Çelik i sheshtë, Çelikë të petëzuar, Shufra çeliku, Tuba çeliku të profiluar, Profile çeliku, Çeliqe & produkte çeliku, Konstruksione hekuri
Prodhuesi   Poland   Në të gjithë botën
Produktet: Çelik i sheshtë, Çelikë të petëzuar, Struktura urash, Konstruksione metali, Ushqim për linjat e jashtme, Fundet e kontenierëve, Profile çeliku
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim