Çelik në formë U-je Gjej prodhues online

2 Eksportues
1 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Çelik në formë U-je (2)

Furnizuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Çelik në formë U-je, Çelikë të petëzuar, Shufra çeliku, Tuba çeliku të profiluar, Profile çeliku, Çeliqe & produkte çeliku, Konstruksione hekuri
Prodhuesi   Poland   Në të gjithë botën
Produktet: Çelik në formë U-je, Çelikë të petëzuar, Struktura urash, Konstruksione metali, Ushqim për linjat e jashtme, Fundet e kontenierëve, Profile çeliku
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim