Profile çeliku Gjej prodhues online

4 Eksportues
3 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Profile çeliku (4)

Prodhuesi   Belgium   Në të gjithë botën
Produktet: Profile çeliku, Profile
Furnizuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Profile çeliku, Çelikë të petëzuar, Shufra çeliku, Tuba çeliku të profiluar, Çeliqe & produkte çeliku, Konstruksione hekuri, Llamarinë e hollë
Prodhuesi   Poland   Në të gjithë botën
Produktet: Profile çeliku, Çelikë të petëzuar, Struktura urash, Konstruksione metali, Ushqim për linjat e jashtme, Fundet e kontenierëve, Profile çeliku
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Profile çeliku, Shina teleskopike, Shina për mobilje, Shina për sirtarë, Shina sferike, Montimi i profilit të shinave, Profile të valëzuara
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim