Plastika teknike Gjej prodhues online

2 Plastika teknike
Eksportues
2 Plastika teknike
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Plastika teknike (2)

Prodhuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Plastika teknike, Furra dhomë, Furra kalitjeje, High Temperature Furnaces, Qarkullim ajri, Furra për tharjen e bojës, Ngrohje për kutitë e çelësave
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Plastika teknike, Veshje te jashtme zjarrduruese, Materiale që i rezistojnë flakëve, Materiale ndërtimi kundër zjarrit, Rotorë për teknologji lëvizje
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim