Ingranazhe fikse Gjej prodhues online

4 Ingranazhe fikse
Eksportues
4 Ingranazhe fikse
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Ingranazhe fikse (4)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Ingranazhe fikse, Ngjitës, Pjesët e llakosura CNC, Plazma, Makineri grihëse, Pjesë freze CNC, Makineri rul, Makina smeriluese-CNC
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Ingranazhe fikse, Ingranzhe alumini, Valvula vaji, Bashkime me ngjitje, Pjesë të harkuara, Pjesë freze CNC, Pjesë rrotulluese CNC, Pjesët rrotulluese
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Ingranazhe fikse, Ingranazhe mulliri me celik spezial, Ngjitës, Shpues me nivele, Pjesët e llakosura CNC, Disk sharre prej metali të temperuar
Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Ingranazhe fikse, Pjesë plastike të përforcuara me fibra qelqi (GRP), Profil - GFK, Përpunimi i pagës, Pjese plastike te punuara ne torno
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim