Hekur dhe çelik Gjej prodhues online

38 Eksportues
32 Prodhues
6 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Hekur dhe çelik (38)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Tekstil me fibra xhami, Avullues me zhytje, Filtra metalike, Rrjete teli, Rrjetë teli, Filtër ajri, Filtra pluhuri, Ndares, Teknologji filtrash
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Klorur natriumi (7647-14-5), Fumarat hekuri (141-01-5), Sulfat hekuri (7720-78-7), Oksid hekuri, Karbonat stronciumi (1633-05-2), (II)Oksalat hekuri
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Shërbime, Shërbime riciklimi zhive, Riciklimi i mbetjeve me përmbajtje zhive, Tanket e magazinimit, Shërbime riciklimi amalgame
Prodhuesi   Sweden   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri spirale, Gardhe teli, Gozhdë, Tela bobine, Etiketa ngjitëse, Tuba hekuri, Produkte teli, Tel me gjemba, Mbyllje thasësh, Tela lidhes
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Tuba të derdhur, Fletë të prera, Tub çeliku të përkulur, Grupe montimi, Kthyes tubash, Sherbime Mbrehjeje, Reduktimi i fundoreve të tubit
Prodhuesi   Germany   Azia Afrika Evropa
Produktet: Vida hidraulike, Instrumente montimi, Mengene rrethore, Vida, Matja dhe testimi, Vegla për tuba, Kundërvalvula, Armatura me presion të lartë
Prodhuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Aliazhe speciale, Shufra argjendi, Materiale për pikim, Fasha tunxhi, Profile tunxhi, Shirita bakri, Tela tunxhi, Tela bronzi, Tela argjendi
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Kavo ashensori, Pjesë për stampimin e pjesëve të harkuara, Filtra metalike, Lidhëse telash, Litare teli te holle, Rrjeta peshkimi, Filtra pluhuri
Furnizuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Çelikë të petëzuar, Shufra çeliku, Tuba çeliku të profiluar, Profile çeliku, Çeliqe & produkte çeliku, Konstruksione hekuri, Llamarinë e hollë
Prodhuesi   Poland   Në të gjithë botën
Produktet: Çelikë të petëzuar, Struktura urash, Konstruksione metali, Ushqim për linjat e jashtme, Fundet e kontenierëve, Profile çeliku