4-Metil pentan-2-on Gjej prodhues online

2 4-Metil pentan-2-on
Eksportues
2 4-Metil pentan-2-on
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën 4-Metil pentan-2-on (2)

Prodhuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: 4-Metil pentan-2-on, Crotonaldehyd, Diamilamin (2050-92-2), 3-Dietil aminopropylamin (104-78-9), N,N- Dimetilbutilamin (927-62-8), Methanol (67-56-1)
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: 4-Metil pentan-2-on, Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1), Cadmium Rods
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim