Kobalt (7440-48-4) Gjej prodhues online

2 Kobalt
Eksportues
2 Kobalt
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Kobalt (7440-48-4) (2)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kobalt (7440-48-4), Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1), Cadmium Rods
Prodhuesi   Russia   Në të gjithë botën
Produktet: Kobalt (7440-48-4), Pluhura rodiumi, Bakër, Pluhur nikeli, Metale të çmuara, Pluhura argjendi, Pluhura platini, Shufra ari, Pluhura ari
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim