Shufra çeliku Gjej prodhues online

4 Eksportues
3 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Shufra çeliku (4)

Prodhuesi   France   Evropa
Produktet: Shufra çeliku, Prerje çeliku, Tela të përdredhur, Mjetet prej celiku, Çelikë specialë, Çeliqe për konstruksione me cilësi të lartë, Shufra peliku
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Shufra çeliku, Tela inoksi, Copa te reduktuara, Elemente T, Ushqyes zinku, Çeliqe të qëndrueshëm ndaj acidit, Çeliqe të qëndrueshëm ndaj nxehtësisë
Prodhuesi   Sweden   Në të gjithë botën
Produktet: Shufra çeliku, Tuba çeliku të profiluar, Seksione kanalizimi, Tuba cilindrik, Tuba metalike, Tuba çeliku
Furnizuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Shufra çeliku, Çelikë të petëzuar, Tuba çeliku të profiluar, Profile çeliku, Çeliqe & produkte çeliku, Konstruksione hekuri, Llamarinë e hollë
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim