Pajisje paketimi Gjej prodhues online

41 Pajisje paketimi
Eksportues
41 Pajisje paketimi
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pajisje paketimi (41)

Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri mbështjellëse, Udhëzues kartoni, Mbajtëse për ngjitësin letër, Pajisje mbështjellëse me celofan të tkurrshëm
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Ndërtimi i veglës së punës, Pjesë të harkuara, Vegël gdhendëse, Volgmatrijzen, Thika të dhëmbëzuara, Pjesë makinerish, Shponjës diametri
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje për përdorimin e rafteve, Rafte palete, Pirun industrial me naftë, Shtapler, Kamion elektrik, Rafte të lëvizshëm, Pirun, Impiante porositjeje
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pasterizatorë, Impiante klasifikimi për shishet, Makineri pijesh, Makineri për etiketime, Paletizues shishesh, Makineri të mbushjes së pijeve
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Rafte palete, Rafte magazine, Rafte arkivues, Rafte të lëvizshëm, Transportierë me cilindra rrotullues, Depot, Rafte të futura, Pajisje transporti
Prodhuesi   Austria   Evropa
Produktet: Dalta, Pyka për prerje pemësh, Çekiçë, Thika kasapi, Thika për gatim, Lapsa zdrukthtari, Daltë dore, Kaçavida, Thikë për prerje kabulli, Dara hekuri
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Saldatriçe shtresash, Makineri per tharjen e lageshtires, Pajisje për saldim shtresash
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Softuer për administrimin e magazinave, Makineri matëse të mjeteve, Pajisje të tkurrjes së mjeteve, Aparate matëse të veglave, Vegla të paracaktuara
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Prerëse kabulli, Mbledhës dhe çmbledhësh, Makina për mbledhje kabllosh, Makineri shpelarese
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Peshore mbushëse, Spektrofotometer, Transportiera shirit me peshore, Detektorë metali, Peshore me precizion, Peshore industriale, Inkubatorët
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim