Instrumente mjekësore Gjej prodhues online

15 Instrumente mjekësore
Eksportues
15 Instrumente mjekësore
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Instrumente mjekësore (15)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Sondat mjekësore, Impiant për testimin e tubave, Softuer simulimi, Sisteme magnetike, Magnetometër, Instrumente matëse magnetike, Testues rrotullimi
Prodhuesi   Denmark   Në të gjithë botën
Produktet: Age injeksioni, Ilaçe natyrale, Insulina, Hormonet, Mjete matese te koagulimit, Antidiabetikë, Antihemorragji
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Shpindel me shpejtesi te larte, Kushineta, Teknologji motori, Teknika e mekanizmave, Depozitë zarash, Kushineta sferike, Kushinetë cilindrike
Prodhuesi   United States   Në të gjithë botën
Produktet: Sensorë mjekësorë, Sensorë për mabiente banimi, Sensorë presioni, Sensorë presioni, Sensorë automjetesh, Sensorë dixhitalë, Sensorë analogë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Sisteme telemjekësore, Barrela transortuese për të sëmurët, Sisteme monitorimi për pacientë, Mjete për operacione, Makineri per mushkerite dhe zemren
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim