Pajisje mjekësore Gjej prodhues online

37 Pajisje mjekësore
Eksportues
37 Pajisje mjekësore
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pajisje mjekësore (37)

Prodhuesi   United States   Në të gjithë botën
Produktet: Impiant për testimin e tubave, Testimi joshkatërrues i materialeve, Aparatë matës për trashësinë e mureve, Matës bymehje
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Mikser laboratori, Pompa dozimi për laborator, Përzjerësa magnetikë, Përzjerës laboratorikë, Robot laboratori, Pajisje numërimin e qelizave të gjakut
Prodhuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje për zyra, Sisteme për ruajtjen e CD-ve, Sisteme arkivimi, Regjistra kartoni, Dosje regjistrimi me zhvendosje, Dosje ofertash
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Impiante për largimin e pluhurit, Teknologji ambientaliste, Filtra tubi, Përpunim i inoksit, Valvula dyfishe lavjerrëse
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Spektroskopë, Spektrografë, Analizues me lazer, Pajisje termografike, Buton temperature, Polarizues, Shtresë rrotulluese, Magnetometër
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kontrollues motori, Sisteme pozicionimi, Komandim ndihmës, Njësi të motorëve shumëfazorë, Drejtues pozicionimi, Tabela të pjerrëta
Prodhuesi   Denmark   Në të gjithë botën
Produktet: Age injeksioni, Ilaçe natyrale, Insulina, Hormonet, Mjete matese te koagulimit, Antidiabetikë, Antihemorragji
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Produkte mjekësore, 3D-Konstruksione, Ndërtimi i veglës së punës, Pjesë për stampimin e pjesëve të harkuara, Harqe, Lëmim, Pjesët rrotulluese
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Pllaka zgare për mbrojtjen e barit, Pllaka mikrotitrimi, Enë sterilizimi, Maja pipetash, Pipeta, Levë, Fishekë plastikë, Fishekë me bojë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Centrifuga laboratorike, Mikrocentrifugë, Centrifugë tavoline, Centrifuga ftohëse, Centrifugë gjaku