Pajisje mjekësore Gjej prodhues online

37 Pajisje mjekësore
Eksportues
37 Pajisje mjekësore
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pajisje mjekësore (37)

Prodhuesi   United Kingdom   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje mjekësore, Sharra kockash, Kapse bashkuese, Kapëse për plagë, Instrumente kirurgjike, Proteza shpatulle, Laparoskop, Impiante ligamentesh
Prodhuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Sisteme pozicionimi, Ushqyes, Shirita rul, Sharra për prerje me kënd, Tabela të pjerrëta, Sharrë me kuti
Prodhuesi   Finland   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë biçiklete, Aksesorë për biçikleta, Shtanga dore, Helmeta për biçikletë, Pajisje riaftësimi, Ergometër biçiklete, Pajisje Fitness, Fasha
Prodhuesi   Japan   Në të gjithë botën
Produktet: Furra laboratorike, Tharëse me ftohje, Inkubatorët, Furra zhurmëmbytëse, Sterilizues, Sisteme thithje tymi për laboratorë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Sisteme telemjekësore, Barrela transortuese për të sëmurët, Sisteme monitorimi për pacientë, Mjete për operacione, Makineri per mushkerite dhe zemren
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Alkoholometra, Perla qelqi, Shpatulla përzjerëse, Artikuj njëpërdorimsh mjekësor, Maja pipetash, Pipeta, Xhama mbulues, Enë porcelani laboratorike
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Peshore mbushëse, Spektrofotometer, Transportiera shirit me peshore, Detektorë metali, Peshore me precizion, Peshore industriale, Inkubatorët